Powered By Blogger

Lista mea de bloguri

luni, 3 mai 2010

Adevar

Am observat ca atunci cand traiesti o zi normala,insorita,fericita esti plictisit de moarte.Nu ai ce sa faci,te plictisesti.Ai vrea sa se intample ceva.Ai dori din suflet sa se intample ceva.
Si s-a si intamplat...La televizor zice ceva despre nu-stiu-ce cutremur sau atac terorist.Iti lipesti ochii de televizor si simti cum inima iti pulseaza cu putere.Acea tragedia s-a intamplat la mii de kilometrii de Romania.Dar poate se va intampla si aici.
Te duci sa le spui si celorlalti.Ei vin repede si se instaleaza langa televizor.Dupa 1 ora de detalii de la locul tragediei,emisiunea se termina.Fiecare se duce in treaba lui.Tu iti spui ca e o mare nenorocire si ca nu intelegi de ce ne pedepseste Dumnezeu asa.
Dumnezeu nu ne pedepseste.Chiar deloc.Dumnezeu ne da doar ce dorim.Ne da actiune,adrenalina.Nu asta ai vrut?Ai vrut sa se intample ceva interesant.Si s-a intamplat.Au murit oameni doar pentru distractia ta.De fapt..au murit oameni pentru distractia noastra,a tuturor.Toti vrem adrenalina,toti vrem ca ziua noastra plictisitoare sa fie curmata de ceva monumental.Suntem oameni.Toti oamenii sunt egoisti,toti oamenii mor.Si noi vom muri pentru distractia altora.
Omul e Unealta universala.

Un comentariu:

si-au bagat nasu'