Lista mea de bloguri

miercuri, 26 mai 2010


My dear,dear coffee...

Te-ai trezit vreodata cu o durere insuportabila de cap? Ai cazut de nenumarate ori din pat? Ai ramas fara hartie igienica la toaleta?
Da. Asta e una dintre nenumaratele dimineti ale mele. Nu e ceva neobisnuit,avand in vedere ca traiesc cu experientele astea de cand eram pustoaica. Dar...ceva m-a mentinut calma si stapana pe situatie.
Cafeaua. Daca n-ai fi tu sa imi inseninezi diminetile,cred ca mi-as fii luat campii demult. Cu ajutorul tau, o zi mohorata de toamna devine cea mai calda si mai senina zi de vara. Imi aduci liniste sufleteasca. Ma ajuti sa uit de o lume gri, fara nicio culoare. Imi deschizi poarta sufletului si nu lasi nimic din ce e rau sa patrunda inauntru. Imi hranesti inima,la fel cum imi vitalizezi si trupul.
Esti o portita de scapare. Te iubesc,draga mea cafea. Te iubesc enorm.P.S -Poza nu e facuta de mine. Apartine artistului Perlekes de pe Deviant Art.

2 comentarii:

  1. Draga Amfetamina... ti`am nteles pana nu de mult iubirea pt coffee (stii ce s`a intamplat)! Redai cu asa stil incat faci e oricine sa iubasca cafeaua....:X

    RăspundețiȘtergere

si-au bagat nasu'