Powered By Blogger

Lista mea de bloguri

miercuri, 19 ianuarie 2011

C-A-C-A-T

M-am gandit la pustii cu blog partial-emo care se duc in graba la mamica sa ii arate ca le-a crescut un nou fir de par la "socoteala".
E foarte trist faptul ca multi tineri poeti dark wanna be slobozesc versuri de funerarii pe amaratul de blog. Cu ce-a gresit de va stergeti la cur cu el?
Da di she e viata asa greu? Ca n-ai bani de eye-liner rezistent la apa? Ca taica-tu e un homofob si ca te bate cu bocancul dupa ceafa? Ca fetele nu sunt atrase de acneea ta?
Ghinion pustiu'. Scoateti cureaua curcubeu-gaylord de la nadragi,nu-ti mai vopsi unghiile in negru,schimba-ti chilotii(nu,serios. E un sfat util.) pe care ii porti de mai mult de o saptamana si iesi la plimbare cu javra ta,mamica sau iubitul.



Morala povestii? Esti un pic cam poponar dar nu dispera. Daca ajungi in puscarie sau la casa de corectie,nu scapa sapunul,(chiar daca iti place sa o iei up the ass.). Vorbesc foarte serios.

10 comentarii:

  1. Epic...Shit. Dude.
    Good job.

    RăspundețiȘtergere
  2. dragutz blogu:-? ...spor la scris in continuare k te pricepi :))

    RăspundețiȘtergere
  3. nici nu imi bat capul
    muie:D

    RăspundețiȘtergere
  4. you want something my firend?
    Daca nu stii sa dai decat muie(din obisnuinta) dupa ce ai primit si tu,si esti ofensat de faptul ca te numeri printre aceste specimene,este problema ta.
    Un sut in cur si un pas inainte

    RăspundețiȘtergere
  5. ahem...sa fi emo sucks fullstop...stiu sigur ca eu nu as adera la acest cult doar de dragul modei asa cum au facut majoritatea membrilor in afara de cei care au probleme cu oamenii din jurul lor,cu mediul inconjurator si cu viata in general...in concluzie pot spune ca eu am bani de un dermatograf anti-smudge

    RăspundețiȘtergere
  6. adica anonim emo iti traduc eu ce a zis daria : you fucking S-U-C-K ass.

    RăspundețiȘtergere
  7. wow :)) ai multi dusmani pe blog :)) succes in continuare cu scrisu by IVAN

    RăspundețiȘtergere
  8. emo fags are not my enemies. they are too fucking useless.

    RăspundețiȘtergere

si-au bagat nasu'