Powered By Blogger

Lista mea de bloguri

joi, 28 aprilie 2011

Midnight Summer

Cum poti sa definesti senzatia de necunoscut?
Banuiesc ca este aceeasi senzatie pe care o ai atunci cand atingi apa fierbinte din cada cu mana. Este neplacut la inceput, ba chiar insuportabil. Dar incepi sa te obisnuiesti. Incepi sa distrugi bulele de aer de pe fundul cazii. Pare ireal,cristalizat. Iar sub portelanul cazii se afla mii de conducte ce se intind in intuneric.
E ca vechea poveste cu monstrii din dulap. Ti-e frica de ce se afla sub casa ta, iti imaginezi locuinta ca un pat urias iar sub el se afla cine stie ce monstru cumplit.

Cum poti sa definesti senzatia de reculegere?
Probabil ca este acel moment din viata cand simti ca ai o legatura stransa cu natura. Vrei sa cunosti secretele aduse de vantul care vine din taramuri necunoscute de tine. Vrei sa ai propria Shangri La, sub cerul de vara. Esti multumit cu absolut tot ce se intinde sub soare.

Cum poti sa definesti senzatia de manie?

Esti nervos. Incepi sa crezi ca tot ce este in jurul tau conspira impotriva ta. Nu ai nevoie de ajutorul nimanui. Crezi ca prin distrugere si violenta, problema va fi rezolvata. Auzi de peste tot ca violenta este un mod de a capata ceea ce doresti, atunci cand doresti.
Daca il vrei si iti place, inseamna ca e al tau.

Cum poti sa definesti senzatia de impacare?

Cred ca este lumina ce apare dupa suflul furtunii. E un ajutor pe care vrei sa il accepti. Lasi soarele sa iti cada pe fata, cu promisiuni care iti umpla visele. Este bine sa ai soare. Ai nevoie de lumina ca sa distrugi ce a mai ramas din bezna disperarii.

Cum poti sa definesti conceptul de natura?

Copaci, pasari,soare,nori? Nu. Natura este ceva spiritual si existential in acelasi timp. Este esenta libertatii sufletesti. E infinita, se intinde peste taramuri de vis, trece peste granitele luciditatii umane.
Ajunge la puterea de Brahman. Din ea s-a nascut totul, ea are puterea de a da viata si de a distruge. Este o mama iubitoare si un criminal silentios.
Puterea pe care o detine este necunoscuta de om. Detine elixirul vietii, Piatra Filozofala a intregului Univers. Trimite fapturi din Taramul Ghetii si al Zapezii ca sa creeze viata in Universul Primaverii.
Intra in contact cu viziunile umane si dezvaluie secrete ale Creatiei Absolute doar ca sa demonstreze ca niciun om nu poate intelege ce se afla in Pantecul Universal.


Aceste senzatii pe care le ai, intra in comuniune deplina cu puterea Mamei Natura. Vin din sufletul ei si se implanteaza in creierul uman ca sa ii sopteasca farame de adevar.
Iar la sfarsitul vietii, senzatiile devin din ce in ce mai puternice si poarta sufletul in calatoria Renasterii, prin ciclul celor 3 Etape ale Vietii de Dincolo de Moarte.

3 comentarii:

si-au bagat nasu'