Powered By Blogger

Lista mea de bloguri

duminică, 26 iunie 2011

Issues




Vhasil3 s-a sinucis. A prins-o pe Marioara in porumbar cu o herghelie de tigani.
Trist.


Daaaaar avem invitat special zilele astea. O sa intram in plin proces de studiu al vietii unei domnisoare cu bani multi si dorinte sexuale perverse.

Michelle era curva. Nu era genul de femeie ieftina,care gonea nebuna dupa 10-20 de lei pentru prestatiile sexuale.
Nu,Michelle avea asteptari mari de la viata,mergea pe la 4-5 dimineata sa isi cumpere whisky si tigari, dupa ce reflecta asupra unei alte zile petrecute un compania unor barbati "bine", directori de companie, contabili,avocati.
Fata nu cerea bani pentru servicii. O facea de placere,era amanta. Statea singura in apartamentul ei imens, inconjurata de sticle de vodka si pachete de tigari goale.
Nu iesea seara din casa. Ea ii astepta pe cei dornici sa vina la ea,ii placea sa fie sunata, sa fie solicitata, sa fie dorita.
Tinea in secret un jurnal in care isi spunea povestea plina de aventuri sexuale,dorinte si depresii.


Neah. Michelle era Mihaela.
Mihaela era o pustoaica de 18 ani care lucra la un fast-food.
La 1.57 si 68 de kilograme era absolut complexata de faptul ca nimeni nu ii acorda atentie. Taica-su i-a spus ca daca nu are de gand sa intre la facultate, ar face bine sa se angajeze.
De aici a venit si povestea virtuala "tata m-a abuzat sexual cand aveam 15 ani".
Mihaela isi folosea pseudonimul in sfera virtuala, lansand povesti erotice despe asa-zisa ei viata de curva boema,aflata in pragul sinuciderii.

In primele ei saptamani de postari, a inceput cu povestea alungarii de acasa.
La 17 ani a plecat de acasa ca sa scape de abuzurile sexuale la care era supusa de capul familiei. S-a dus in Bucuresti, sa stea cu mama ei, divortata de tatal alcoolic si pervers.
La o luna dupa mutare,a intalnit-o pe Magda, o prostituata versata de pe Pache Protopopescu.
Magda avea 22 de ani si s-a lasat de facultate ca sa faca bani usor si repede. Ea a fost prima femeie care i-a spus Michellei care e diferenta dintre curva si prostituata.
Michelle vroia sa fie dorita, nu sa fie folosita si platita pentru lucrul la care se pricepea cel mai bine.
Prima oara, a intrat in gratiile Magdei. Magda castiga bine, statea intr-un apartament din sectorul 2, singura. Unii spuneau ca se mai ocupa cu traficul de droguri.
Magda a fost de acord sa o invete pe Michelle arta seductiei.A invatat-o sa isi inchida sufletul si sa nu se multumeasca cu nimic mai putin decat "totul". Ii spunea ca va fi un fel de "psiholog sexual". Ca la ea vor veni barbati cu familie,cu bani,cu probleme in dragoste. De la ea vor pleca satisfacuti pe plan sexual si spiritual.
Dar mai trebuia sa creasca, sa astepte.

Un comentariu:

si-au bagat nasu'