Powered By Blogger

Lista mea de bloguri

vineri, 29 iulie 2011

Captain Comma

Era o seara racoroasa de iunie. Soarele stralucea pe cerul instelat acoperit cu 7,14 tone de precipitatii de toamna ce urmau sa inghete intr-o forma abundent de catastrofala, transformandu-se in minunati fulgi de zapada. Acesti fulgi puteau oricand se se materializeze intr-un fulg mai mare ce, cazand pe o traiectorie bine stabilita ar fi putut crea divergente in cadrul spatio-temporal al naturii, omorand miliarde de vieti nevinovate. Dar nu in acea seara. Caci se afla acolo Capitanul Virgula.

Capitanul Virgula observa din timp gandul negru al fulgilor ( lucru destul de ironic pentru niste fulgi albi ) si incepu a-si intocmi un plan pentru a razbate furia acestora. Ii numi, pentru inceput, fenedeze.

Capitanul statea intr-un parc, pe o banca inghetata. Se uita la soarele dogoritor si la fenedezele ce se adunau pentru formarea fulgului suprem: Fenedeza. Auzise multe legende despre Fenedeza.

POC BUF CUR TATE BUCI LALALALALAA TZUP POC POC POC POC BUUUUM! Auzi Capitanul Virgula. Se uita mai atent si observa in departare un vartej de fenedeze ce se adunau intr-un nor numit de el Norul Fenedez. Se vedea ca Norul Fenedez trebuia distrus. Asa ca virgula Capitanul Virgula ( mi-a placut cum suna ) se baga intr-un boschete si de acolo tasni spre Norul Fenedez. Dar era prea mult chiar si pentru Capitanul Virgula. Nu se putea apropia de acea caldura provocata de fenedeze. Se aseza pe un zgarie-nor care din pacate nu putea zgaria si Norul Fenedez si astepta. Lupa mea, poate pot distruge Fenedeza decat sa ma bag in prostia aia.

Dar Capitanul se insela amarnic. Fenedeza nu era un fulg urias. ERA O FEMEIE!

Baga-ti-ai lupa...

Era mai frumoasa decat o iapa...dar Capitanul rezista, caci inima lui apartinea altei femei.

Cand Fenedeza vazu ca cineva ii rezista frumusetii ei, exploda in mii de fenedeze fulguitoare ce se topira in caldura dogoritoare si se transformara-n ploaie.

De-asta a ploat azi nitel in Constanta.



Da,oameni.Numai Mircea Oprea putea sa scrie asa ceva.

3 comentarii:

si-au bagat nasu'