Powered By Blogger

Lista mea de bloguri

duminică, 31 iulie 2011

Iar nu stu

Ba, de ce lupa mea ( Raluca m-a rugat sa renunt la cuvantu’ p*la cat mai scriu la ea pe blog ) toti vor sa plece din tara? Ce lupa de cal e mai frumos acolo?

E o porcarie. Te doare capu’ cand auzi. Pe mine unu’ ma doare capu’ cand aud. Cica n-au ce face in Romania. NORMAL! Ca daca toti astia care n-au continut de prezervativ folosit in cap pleaca, raman ailalti, prostii, care...ceva bun n-au cum sa faca. E usor de inteles. Aia destepti pleaca si acolo unde ajung tot nimeni sunt. Cu cateva exceptii. Astia de raman aici, care-s prosti si mai destepti dar nu suficient incat sa o tasneasca din tara, fac numa’ porcarii si se fut pe ea de tara. SIMPLU! Daca toti aia de pleaca n-ar mai pleca atunci ar putea ei face ceva bun. Ca ei pot. Ca-s destepti. Da’ e tipic sa astepti sa faca altul ceva, desi tu poti.

Ba, pe mine ma doare-n lupa. Serios. Io stau aici. Ma tuf ( a se citi invers ) ca toti astia de le pasa de mine adica mai nimeni vor sa plec. Ba, io stau acilea si fac treaba. Adica scriu aberatii. E si mai simplu. Cum tara e plina cu prosti, aberatiile mele vor fi luate ca niste lucrari de geniu. Si asa fac bani. Cu banii pe care ii adun cumpar treptat tot terenul Romaniei si intemeiez o noua tara peste Romania. Se va numi Rolumiria. Prostii ii exportez la munca grea prin alte tari. 10% din castigul lor intra in bugetul Rolumiriei. Altfel ii omor. Toti desteptii plecati ii caut si-i chem inapoi. Daca nu vor, platesc asasini sa ii omoare.

Simplu si practic. Mai e o varianta, aia a lu’ Bordea: declar razboi Germaniei. In 3 zile ne-au cucerit si am scapat de probleme. Doar ca io-s mai patriot si nu-mi place asta. In plus, Germania e catolica.

Atat!

Daria, stiu ca vrei sa pleci din tara. Nu-mi pasa.

Uncle Squiggles: BA,DA EU CHIAR NU MAI AM UN CUVANT DE ZIS AICI?

Un comentariu:

si-au bagat nasu'