Powered By Blogger

Lista mea de bloguri

sâmbătă, 30 iulie 2011

Nu stu'

Mirciulica va da un sfat. Dar Mirciulica e prost si nu va spune pe fata. Va zic numa’ atata: cand vreti sa va bagati pula, spuneti. Deci spui: BA, IO VREAU SA IMI BAG PULA! Ca poate chiar reusesti. Daca tu esti idiot si nu spui ca vrei sa iti bagi pula, atunci cu siguranta nu vei mai putea sa ti-o bagi decat printr-un miracol. Si stim cu totii cat de des se intampla miracolele in zilele noastre. Si asta tot vina noastra e. Suntem cretini.

Da, deci io cum sunt prost, cretin, idiot, animal nedezoltat…asa, intelegeti voi, am vrut odata sa bag pula. Bine, nu chiar sa-mi bag pula. Dar am avut asa un sentiment de la care nu mai era mult pana la dorinta de a-ti baga pula. Nu sa-ti bagi pula in mod negativ. In mod pozitiv. Sa-ti bagi pula tandru. Serios. Se poate si asa. Adica sa-ti bagi pula acolo unde tre’ sa o bagi, nu intr-o gaura dintr-un perete. Da, dar cum eu n-am zis ca vreau sa-mi bag pula, acu stau si dau laba. Nu la propriu. Bine, si la propriu, dar nu despre asta e vorba. Dau laba metaforic. La fel cum si pula tot metaforic vroiam sa mi-o bag. E mai greu de inteles ce vreau eu sa zic.

Deci sa va explic: bagatu pulii…eu nu vroiam chiar SA-MI BAG PULA. Io altceva vroiam. Nu sex, tampitilor. Si laba de zic acu ca o dau, tot un fel de laba e, dar asa…spirituala…

Atata.


Micea m-a obligat s-o pun.Macar atat puteam sa fac de ziua lui.

6 comentarii:

si-au bagat nasu'