Powered By Blogger

Lista mea de bloguri

joi, 25 august 2011

Planeta Brumaria si Raluca. 2

Ajunsi pe pamant, brumarienii au incercat sa se infiltreze in diferitele medii prezente pe aceasta planeta. Raluca a ales sa cerceteze diferitele tipuri de hipsteri si curve dianeriene. Astfel, ea culegea informatii de la aceste specii inferioare si le impartasea oamenilor mai avansati cu scopul de a isi crea o imagine buna si a lovi intr-un moment neasteptat, distrugand astfel si ultima urma de umanitate.

Un alt brumarian ce a reusit sa ajunga intr-o pozitie foarte buna datorita cunostintelor sale este cel cunoscut sub numele uman de Stephen Hawking. Chiar numele lui ne da de gandit si ii dezvaluie adevarata identitate: Stephen este un derivat de la arhi-cunoscutul nume bufarian ( bufariana este vechea limba a brumarienilor ) Stolemophen, care inseamna Cel ce indeparteaza. Raluca este o adepta a teoriilor acestui cunoscut brumarian.

Vorbind despre nume, Raluca este de asemenea provenit din limba bufariana: Ralamophaca inseamna...ei bine, inca nu s-a gasit o traducere pentru acest cuvant, fiind un nume dat brumarienilor avansati si, astfel, fiind pastrat secret.

Pe langa acestea, meritati niste explicatii legate de limba bufariana. In postul trecut am vorbit despre sistemul CUR, in care se afla planeta Brumaria. In sistemul CUR, cele 5 planete sunt: Muribundia, Futurundia, Brumaria, Nafaria si Bufaria. Bufaria este o planeta cu o clima destul de rece, lucru ce a permis germenilor de pe papucii interstelari sa se dezvolte, evoluand pana la prima forma inteligenta de viata din galaxia C1UD47, anume bufarienii.

Bufarienii au ajuns la concluzia ca sunt cele mai smechere forme de viata asa ca si-au futut planeta in asa hal incat a trebuit sa se mute pe Brumaria. Clima Brumariei fiind mai calda, bufarienii si-au schimbat comportamentul si evident, infatisarea, devenind asemeni oamenilor, dar muuult, mult mai rai, astfel dorind sa cucereasca toate planetele cu forme de viata din Univers. Au ales-o pe cea ce gazduia creatia suprema: oamenii. Adica Terra, Pamantul.

Dar comportamentul bufarienilor fiind schimbat, acestia au ajuns la punctul de a nu se mai intelege intre ei din cauza diferentelor de presiune din creierele lor, asa ca au inventat o noua limba: brumariana, pe care au organizat-o pe grade de secretozitate si sinceritate exercerativa. Exercerativ este un cuvant brumarian provenit prin derivarea substantivului execer, care inseamna cacat.

Continuam in postul viitor.

Un comentariu:

si-au bagat nasu'