Powered By Blogger

Lista mea de bloguri

duminică, 4 decembrie 2011

Leacul pentru cancer a fost descoperit

Comisia de medici din New Jersey a anuntat ieri, 3 decembrie, ca exista o posibilitate sa fi descoperit leacul impotriva cancerului.

Dupa un studiu de 10 ani pe 30 de voluntari diagnosticati cu diferite tipuri de cancer si aflati in diferite faze ale bolii, comisia de medici din New Jersey, formata din 15 de medici printre care se numara Alfred Anderson, John O'Neil, Pierre Durand si multi altii, s-ar putea sa fi descoperit leacul pentru cancer.

"Am inceput tratamentul acum 8 luni. Ma aflam intr-o faza primara si tumoarea a inceput pur si simplu sa se micsoreze!" a declarat Emma Johnson, in varsta de 30 de ani, diagnosticata cu cancer pulmonar.

"Inca nu suntem siguri daca exista efecte adverse. Mai e nevoie sa testam leacul, probabil in jur de 1 an, abia apoi putem spune cu mana pe inima ca avem antidotul pentru boala ce ne macina de atata vreme.", spune Fred Jordon, purtatorul de cuvant al comisiei.

Descoperirea leacului le-ar putea aduce premiul Nobel cercetatorilor si bineinteles, recunoasterea tuturor bolnavilor din lume.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

si-au bagat nasu'