Powered By Blogger

Lista mea de bloguri

sâmbătă, 16 aprilie 2011

Cam asa ceva

De ce era mereu vina lui Alexis? De ce trebuia sa fie el cel ce rezolva treburile altora? Alexis Dailey era doar un omulet care facea tot ce i se cerea. Nu trebuia sa se simta vinovat de ce a facut. Iar daca lui Amy nu ii convenea sa ia parte la tot acest carnaval, putea foarte bine sa se dea la o parte din calea lui si sa nu il mai bata la cap cu falsa sa compasiune pentru animalul de Torro.

Torro nu era decat un camatar.Ce-i drept un camatar aparte,dar la origini o bestie preistorica ascunsa in umbra care avea o placere de a impaia animale.Groapa aceea de pe dealul obscur era de fapt menita pentru un experiment esuat al lui Torro,si anume o femela jder.Poate doar ce am mai ramas din acel animal.

Era ceva mult mai profund decat o pura razbunare pentru Alexis. Vroia ca Torro sa simta si el frica unui animal aflat in cusca. Iar cusca aceea subterana era locul perfect unde Peter Torro isi putea petrece eternitatea,singur si speriat in tot acel intuneric brazdat dar de aparitia viermilor care aveau sa ii manance toata rautatea.

Poate ca jderul va ajunge in Rai.Torro insa nu avea asigurat un loc acolo.Alexis gandi ca Iadul era singurul loc pentru Torro.Totusi, atunci cand omori pe cineva,voia lui Dumnezeu nu mai este facuta.Alexis era crestin,din cauza ca o iubea pe Amy,dar el de fapt nu credea in Dumnezeu.Instantaneu si-a dat seama ca nu trebuie sa traiasca dupa legile cuiva,unui dumnezeu,care de fapt nu exista.Ceea ce facuse el nu era omucidere.Avea gust de razbunare.

Si razbunarea era o nenorocita de petrecere in mintea lui Dailey. Era unul dintre lucrurile pe care nu s-a gandit vreodata ca le-ar putea infaptui. Nu era slab,era doar distant fata de suferinta si durere. Dar ce i s-a intamplat lui Torro era mai mult decat suferinta, era un purgatoriu blestemat. Putea sa zaca in groapa aia sute,poate mii de ani ca sa isi spele pacatele . Era trist faptul ca Torro era manjit de acea mizerie care nu se curata niciodata de pe maini,din creier,din suflet. Daca Peter Torro avea suflet.

Nu.Nu avea suflet,dupa parerea lui Alexis.Cineva ca Torro nu putea avea suflet.Pe langa ca impaia animale nevinovate,treaba lui era sa imprumute bani oamenilor disperati,precum sotii Dailey,dupa care acestia aveau sa ii returneze cu o dobanba exorbitanta.Dar ma intreb si tot ma intreb...De ce mama dracului cineva ar imprumuta bani de la un suspect ca dupa aceea sa ii de-a inapoi cu dobanda?Oricat de disperat ai fi,bancile sunt peste tot.Si sa zicem ca macar alea fac ceva legal...

Dar se presupunea ca Peter Torro e de incredere. Se presupunea ca ii va ajuta fara nicio problema. Alexis stia ca Amy era o cunostina a lui Torro dar nu isi putea imagina ce se ascundea dupa tot acest concept : prieten-vechi-amici-Nu-te-ingrijora-Alexis". Si cand te gandesti ca el pica de prost in treaba asta,avand in vedere ca Amy nu stia decat sa ascunda lucruri de el.
Vorbind de increderea oarba dintre membrii unei familii..

Amy nu parea genul de femeie care sa isi insele sotul. Daca ii spuneai sa faca ceva,facea. Daca tipai la ea,te facea imediat sa ii plangi de mila. Se putea foarte bine si sa fie doar o actrita buna dar lipsita de faima.Putea foarte bine sa fie o scorpie sadica ce savura fiecare moment de chin al lui Alexis. Amy Dailey putea fi orice in afara de curva lui Peter Torro.


Idei, nu. Inspiratie, nu. Chef, nu. Lene, da.
Dar este timp! Cam asta este ceea ce eu si Daria am scris. E bine, nu e bine, habar n-am. Si nici nu prea imi pasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

si-au bagat nasu'