Powered By Blogger

Lista mea de bloguri

miercuri, 24 august 2011

Planeta Brumaria si Raluca.

O sa incep prin a va pulamea prima strofa din Toamna de Octavian Goga:

Val de bruma argintie
Mi-a impodobit gradina,
Firelor de lamaita
Li se usca radacina.


Deci bruma e argintie. Atat vroiam sa stim. Avand acest vers in minte, continuati lectura.

Ceea ce nu stiati voi despre Raluca este ca ea nu e om. E brumariana venita de pe planeta Brumaria, din galaxia C1U4D47, galaxie de altfel cunoscuta pentru numeroasele fiinte ce au originea acolo. Planeta Brumaria este situata in partea de est a galaxiei, cu alte cuvinte aproape de Calea Lactee, si se afla in sistemul CUR, ce are in centru un fabulos papuc macrocosmic, in jurul caruia numeroasele planete in numar de 5 ( a 2-a este Brumaria ) oscileaza sau se invart.

De obicei, Brumaria este confundata cu Bromuria, dar acestea nu au legatura.

Revenind la Raluca si la rasa brumariana, trebuie stiut ca acestia au venit pe pamant conducand papuci mediocosmici si utilizand mujerieni ca sclavi. Ajunsi pe Terra, mujerienii au intalnit haterii si hipsterii si s-au alaturat acestora, parasind sclavia brumariana.


Raluca este unul din varfurile societatii brumariene si are ca scop cucericea estului Europei, cunoscut pentru devotamentul fata de religia ortodoxa. Astfel, ea a adoptat o dogma cunoscuta a unui alt brumarian ce a coborat pe Terra acum mai mult timp, cunoscut sub numele pamantesc de Thomas Henry Huxley.

Continuarea intr-un articol viitor.

Un comentariu:

si-au bagat nasu'